Resultater fra DCH Brønderslev 2011

Hjemme igen efter et hyggeligt og velafviklet stævne i DCH Brønderslev hvor Super og jeg kan se med tilfredse øjne på resultaterne.
Det har været lidt småt med træningen siden det tidlige forår, hvilket også viste sig om lørdagen, hvor AG1 og Spr Åben blev gennemført med fejl og AG Åben og Spr1 gav et par diskvalifikationer.

Søndag viste sig at skulle blive bedre, endda langt bedre end jeg nok havde turdet håbe på.
Vi lagde ud med AG1, hvor vi gennemførte uden fejl og dermed sikrede den sidste pind til oprykning til AG2, det rakte til en 2. plads i det samlede resultat. Se video

I Spr Åben holdt vi en god fart og ingen fejl, men havde lidt store buer hist og her, men alligevel rakte det noget uventet til 1. pladsen i klassen med en DM pind.

Dagens sidste klasse for os var Spr1. Nul fejl og hurtigste tid gav 1. pladsen og en oprykningsplacering og rundede en forrygende dag af.

Det var rart at komme til stævne igen og møde alle de andre “hundehoveder” og der skal lyde tak til alle for en herlig weekend – vi kommer igen næste år.

Dette indlæg blev udgivet i Stævner, Super. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>